Deniz Bonus Sanal Kart Başvurusu ve Özellikleri

06 август, 2024

+++pinup

0

Deniz Bonus Sanal Kart Başvurusu ve Özellikleri

UST’nin amacı uluslararası trafik ve ticarete gereksiz müdahaleden kaçınarak ve halk sağlığı açısından ortaya çıkacak risk ile orantılı ve sınırlı olarak, hastalıkların uluslararası yayılmasını önlemek, bu hastalıklara karşı korunmak, yayılmalarını kontrol etmek ve halk sağlığı açısından gerekli yanıtı vermektir. H) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde, zararınızın giderilmesini talep etme\. Bu çekici PinUp giriş platformunda şansını sına. pin up güncel adres\. Bizimle olan herhangi bir sözleşmedeki şart ve koşullar tahtında izin verilen şekilde, haklarımızı ve yükümlülüklerimizi devrettiğimiz veya tevkil ettiğimiz (veya devredebileceğimiz veya tevkil edebileceğimiz) herhangi biri ile verileriniz paylaşılabilecektir. Sigortacılar, hasar uzmanları ve diğer ilgili üçüncü taraflar dahil olmak üzere sigorta sağlayıcıları. Bir sigorta tazmin talebinde bulunduğunuzda, bize veya sigorta edene verdiğiniz bilgiler tazmin taleplerinin bulunduğu bir kayıt defterine geçirilebilir.

  • Bu önlemler, hiçbir işletmenin 30 Haziran tarihine kadar olan bir ödemeyi kaçırmaları durumunda kiralarını otomatik olarak kaybetmeyeceği ve mülkünden çıkarılmak zorunda kalmayacağı anlamına gelecektir.
  • Tarafından işlenen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin elde edilme yöntemleri, kişisel verilerinizi işlememizin hukuki sebepleri ve amaçları, kişisel verilerinizin aktarıldığı kişi/kurumlar ve aktarım amaçları ile kişisel verisi işlenen gerçek kişilerin haklarına yönelik olarak bilgilendirme yapmak amacıyla hazırlanmıştır.
  • Bu yayınların özel şahıslar kullandıkları bazı internet sayfalarına video yükleyerek yaptığı gibi; büyük kuruluşlar ise kendi siteleri üzerinden büyük yapım film ve dizileri kullanıcılarına sunmaktadır.

Bunun neticesinde bu şirketlere internet yayın platform işletmecisi olarak faaliyet gösterebilmeleri için internet ortamından yayın iletim yetkisi verilir. İnternet ortamından yayın iletim yetkisi Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre kurulan limited veya anonim şirketlere verilir. Yabancı personeli istihdam edecek kurum ve kuruluş adına “kullanıcı” sıfatıyla elektronik başvuruyu yapma yetkisi bulunan kişinin noter onaylı vekaletnamesi veya kullanıcı sıfatındaki kişinin başvuruyu yapan kurum ve kuruluşta çalıştığını gösterir belge (Bu belge elektronik başvuru esnasında taranılarak online şekilde gönderilecektir.). Herhangi bir DenizBank Finansal Hizmetler Grubu şirketinin veya borcunun yeniden yapılandırılması, satışı veya satın alınması sonrasında, üçüncü taraflar, muhtemel alıcılar ve varlık yönetim şirketleri ile alacaklarımızın satışı veya paylarımızın satışında değerleme çalışmaları yapılabilmesi amacıyla, kişisel verileriniz paylaşılabilecektir. Aşağıda yer alan tablo ile kişisel verilerinizi işleyen Bankamız hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bize, başka kişiler hakkında kişisel veri vermeniz (örneğin aileniz veya ortak hesap sahipleri gibi) veya bu kişilerin kişisel verilerini üçüncü taraflarla paylaşmamızı istemeniz halinde, söz konusu kişilerin, bilgilerini nasıl kullanacağımız konusunda bu Aydınlatma Metni konusunda bilgilendirmiş ve burada yer alan bilgilendirmeleri anladıklarını teyit etmiş olursunuz. Olarak KVKK uyarınca Veri Sorumlusu sıfatıyla hareket ediyor, kişisel verilerinizin işlenmesi ve muhafazası aşamalarında gerekli önlemleri alıyoruz. Mesleki yeterlilik gerektiren sağlık ve eğitim hizmetlerinde çalışacak yabancıların çalışma izni başvurularının değerlendirilmesinde ön izin alınması zorunludur. Bu Kanuna göre verilen çalışma izni veya çalışma izni muafiyeti, 6458 sayılı Kanunun 27 nci maddesi uyarınca ikamet izni yerine de geçmektedir. Dolayısıyla PVSK madde 4/A hükmünde bulunan „el ile dıştan kontrol hariç“ ibaresi ve Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu madde 7 hükmünde yer alan „el ile dıştan kontrol dahil“ ibaresi Anayasa madde 20 „Özel Hayatın Gizliliği“ hükmüne aykırılık teşkil etmektedir. Maddesinin h bendinde Risk Merkezi, 6111 Sayılı Kanun ile Bankacılık Kanunu’nun ek 1. Kişisel verilerinizi işlemek için yasal bir dayanağımızın (hukuki sebep) olması gerekir.

Bu nedenle BMGK tarafından UAD’nin vermiş olduğu kararın icrasına dair verilecek karar Çin Halk Cumhuriyeti’nce veto edilerek engellenebilecektir. Koronavirüsü nedeniyle izole olan bir kişinin ne zaman iş göremez olduğuna karar vermek için 1982 tarihli Yasal Hasta Ücreti (Genel) Yönetmeliği (“1982 Yönetmeliği”) de değiştirilmiştir. 18 Haziran 2020 tarihli ve sayılı Resmi Gazete’de 7245 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu yayınlanmıştır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, kişisel verilerinizi işlediğimiz zaman, işleme için belirlenmiş hukuki sebeplerden en az birini karşılamak zorundayız. Gerçekleştirmekte olduğumuz faaliyetlerimiz için birkaç farklı hukuki sebebimiz bulunmakta olup bu hukuki sebepler ve verilerinizi işleme amacımız aşağıdaki tabloda açıklanmaktadır. Dolayısıyla internet üzerinden bir medya hizmet sağlayıcısının yayında bulunabilmesi için öncelikle üst kuruldan yayın lisansı alacaklar daha sonra da yine üst kuruldan yayın iletim yetkisi alması gerekecektir. İnternet yayın lisansı sadece anonim şirketlere verilirken yayın iletim yetkisinin ne şekilde bir limited şirket tarafından alınabileceği ise yönetmelikte açıklanmamıştır. UST madde 12 kapsamında DSÖ Genel Direktörü ve taraf devlet uluslararası önemi haiz bir halk sağlığı acil durumunun ortaya çıktığı görüşüne varır ise, bir acil durum komitesi kurulacak, bu komiteden uygun geçici tavsiyeler hakkında görüşleri istenecektir. Genel Direktör, müteakiben bu bilgilerin ve tavsiye kararlarının halkın genel bilgisine sunulmasını sağlayacaktır. Suçların önlenmesi (doğrudan veya kredi kayıt büroları gibi üçüncü taraflar aracılığıyla) gibi görevlerle bağlantılı olarak veya sosyal veya ekonomik istatistiki araştırmaların yapılması amacıyla, Türkiye ve Türkiye dışındaki düzenleyici otoriteler, kolluk kuvvetleri ve yetkili merciler ile verileriniz paylaşılabilecektir. Paylaşılan veriler arasında, ödeme detayları yer alabilir (ödemeye dahil olan diğer taraflarla ilgili bilgiler dahil olmak üzere). Kişisel verileriniz, birlikte hizmet sunduğumuz iş ortaklarımızla, hesabımıza hareket eden veya sigorta gibi, tarafımızla müştereken ürün ve hizmet sunan acenteler ve brokerler ile ve aracılık, acentelik faaliyetlerinden doğan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi amacıyla aracılık, acentelik sıfatı ile faaliyetlerini yürüttüğümüz kişi, kurum ve/veya kuruluşlar ile paylaşabilecektir.

Maddesi uyarınca, tarafınıza ait bilgi ve belgelerinizin, Bankamızca on yıl süre ile saklanması, yasal zorunluluktur. Kişisel verilerinizin silinmesini talep etmeniz halinde, 10 yıllık saklama süresinin sonunda, bankamızdan aktif olarak hizmet almamanız durumunda ve verilerinizin işlenmesini gerektiren tüm şartların ortadan kalkması halinde, kişisel verileriniz silinecek, yok edilecek veya anonimleştirilecektir. 01 Ağustos 2019 tarihinde sayılı Resmi Gazete’de Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamında Sunumu Hakkında Yönetmelik (“Yönetmelik”) yayınlanmıştır. Amacı radyo, televizyon ve isteğe bağlı yayın hizmetlerinin internet ortamından sunumuna, iletimine, medya hizmet sağlayıcılara yayın lisansı, platform işletmecilerine de yayın iletim yetkisi verilmesine ve söz konusu yayınların denetlenmesine ilişkin usul ve esasları belirlemek olan bu yönetmelik ile internet ortamında bireysel iletişim amacı haricinde sunulan programlar denetlenebilecektir. Yabancı personeli istihdam edecek kurum ve kuruluş adına “kullanıcı” sıfatıyla elektronik başvuruyu yapma yetkisi bulunan kişinin noter onaylı vekaletnamesi veya kullanıcı sıfatındaki kişinin başvuruyu yapan kurum ve kuruluşta çalıştığını gösterir belge (Bu belge elektronik başvuru esnasında taranılarak online gönderilecektir.). Bu Kişisel Verilerinizin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında DenizBank A.Ş. Tarafından işlenen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin elde edilme yöntemleri, kişisel verilerinizi işlememizin hukuki sebepleri ve amaçları, kişisel verilerinizin aktarıldığı kişi/kurumlar ve aktarım amaçları ile kişisel verisi işlenen gerçek kişilerin haklarına yönelik olarak bilgilendirme yapmak amacıyla hazırlanmıştır. Sizinle ilgili kredi ve kimlik kontrollerini, Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi veya en az beş banka ya da finansal kuruluş tarafından kurulan şirketler (Bankalararası Kart Merkezi, Kredi Kayıt Bürosu vd) ve dolandırıcılıkla mücadele eden kurumlar ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Bunu yapmak için, ilgili kurumlara kişisel verilerinizi sağlamaktayız ve onlar da bize sizinle ilgili bilgi vermektedirler. Aynı zamanda Radyo, televizyon ve isteğe bağlı yayın hizmetlerini internet ortamından iletmek isteyen platform işletmecileri Üst Kuruldan internet ortamından yayın iletim yetkisi almak zorundadır.

Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

<

Back to Homepage

go back to the top