8sekundový trik pro pomocný štítek

8sekundový trik pro pomocný štítek

Užívání léků, jak doporučuje váš lékař, pomáhá urychlit léčení z nemocí a/nebo spravovat vaši nemoc. Pochopení částí štítku léku může být těžké. Tato fotka překládá části etikety na předpis. Naučit se, jak správně zkontrolovat štítek, může pomoci snížit příležitost nepotřebných návštěv v kanceláři dodavatele, pohotovostní klinice nebo zpětného převzetí do zdravotního střediska.

Zákazníci by se měli vždy podívat na drogové štítky, aby se ujistili, že užívají léky správně a bezpečně, aby se dozvěděli o možných vedlejších účincích. Tyto štítky mohou být pro průměrného jedince náročné. Pokud se snažíte porozumět informacím na vašich drogových štítcích, nejste sami.

Nejlepší strategie použití pro gramotnost na předpis: vzdělávání pacientů o lécích …

Porozumění drogovým štítkům je pro jednotlivce s chronickými zdravotními problémy a staršími mnohem důležitější. Mají nejlepší nebezpečí chyb https://cheska-lekarna.com/stromectol-online-bez-receptu/ nebo interakcí s léky, protože mají tendenci užívat četné léky. Existují dva druhy drogových štítků: Over-the-Counter drogové štítky také nazývané informace o drogách a léky na předpis, které obsahují spoustu stránek bezpečnostních informací, jako jsou listy detailů obchodu s drogami, průvodce léky a informace o předepisování.

Volněný nebo OTC, léky jsou léky, které nevyžadují předpis. Výrobci tiskují štítky s léky nazývané informace o drogách přímo na OTC balíčcích léčivých výrobků. Jakákoli položka se sloučeninou určenou pro diagnostiku, léčbu, léčbu, vyhýbání se nebo zmírnění nemoci je lék, podle FDA sestávající z produktů, jako je fluoridová zubní pasta a protidandrufní šampon.

5 jednoduchých technik pro řešení: Nelze číst štítek na vašich lécích? Zeptejte se Chloe.

Volně prodejné předměty, jako je pasta na zuby fluoridů. Podle článku Stefanie Ferreri, Pharm, D, D, BCACP, učitel lékařské lékaře na University of North Carolina Eshelman School of Pharmacy často berou léky OTC, často berou drogy OTC často užívají čtyři z 5 amerických dospělých. V roce 2016 patřily nejoblíbenější léky OTC redukce bolesti, léky na pálení žáhy, jako je Prilosec a Nexium, horní dýchací léky a zubní pasta, uvedla Ferreri ve svém postu, která byla zveřejněna v době obchodu s drogami.

Do května 2002 potřebovala většinu léků OTC, aby dodržovala nové formát a materiální požadavky. Tyto štítky jsou krátké a jednoduché a obecně mají šest primárních částí, uvedla Hobeika. Některé štítky zahrnují sedmou oblast s kontaktním číslem, pokud máte obavy nebo poznámky. Štítek informací o léčivech pro acetaminofen léku bez předpisu, známý značkou Tylenol, se skládá z detailů o účinných složkách, využívá, varování a pokyny.

Jediná strategie použití pro čtení štítu na předpis

Tato oblast zaznamenává složku, která způsobuje, že droga funguje. Rovněž to zaznamenává, co dělá aktivní složka a kolik z toho zůstává v každém dávkování léků. V tomto příkladu se droga skládá z 500 mg acetaminofenu na kaplet a jeho účelem je eliminovat bolest a snížit horečku.

Použití. Tato část vás informuje o tom, jaké známky a podmínky, které může lék léčit. Je nezbytné zajistit, abyste pro své znaky používali ideální lék. Varování. Tato část je obecně nejdelší částí označení drogových faktů. Vypráví vám o jakýchkoli závažných nepříznivých účincích nebo interakcích s drogami, které se mohou vyskytnout a popisuje, kdo by neměl lék používat.

Co znamená RM 1 – SU: Jak číst označení léčiva na předpis?

Instrukce. Tato část štítku vám řekne, kdy, jak a jak obvykle užívat drogu. Děti mohou mít odlišné směry od dospělých. „Než se zeptáte svého lékaře, neberte si víc než to, co označuje,“ řekla Hobeika. „Užívání vyšší dávky než to, co se doporučuje na označení léčiva, může být nebezpečné.“ Jiná informace.

Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

<

Back to Homepage

go back to the top